Καλωσορίσατε στη Βιβλιοθήκη σας!

Μήνυμα προς τους/τις πρωτοετείς φοιτητές/τριες

Η Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης Παντείου Πανεπιστημίου σας καλωσορίζει και σας εύχεται καλή και δημιουργική ακαδημαϊκή χρονιά!

Η πρώτη χρονιά στο Πανεπιστήμιο θα αποτελέσει για εσάς τη βάση για τη μετέπειτα εκπαιδευτική σας πορεία στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Σκοπός μας είναι να σας βοηθήσουμε στο ταξίδι αυτό, να βρείτε τα εργαλεία που θα σας επιτρέψουν να εξερευνήσετε με δημιουργικό τρόπο τα γνωστικά αντικείμενα που θεραπεύουν οι σπουδές σας. Θα προσπαθήσουμε να σας παρέχουμε μια σειρά από υπηρεσίες που χρειάζεστε για να ανταποκριθείτε στις αυξανόμενες ακαδημαϊκές απαιτήσεις και θα σας δώσουν το έναυσμα για περαιτέρω έρευνα και ανάπτυξη επαγγελματική και προσωπική.

Δεδομένων των δύσκολων επιδημιολογικών συνθηκών, οι υπηρεσίες μας έχουν προσαρμοστεί σε εξ αποστάσεως και ψηφιακές με σκοπό να σταθούμε όσο το δυνατόν δίπλα σας, ακόμη και με τα αναγνωστήρια μας κλειστά. Έτσι εγγραφή στη Βιβλιοθήκη θα κάνετε φέτος μόνο ηλεκτρονικά, από την αντίστοιχη ηλεκτρονική φόρμα στο μενού E-Αιτήσεις, μόλις αποκτήσετε την ακαδημαϊκή σας ταυτότητα που είναι και κάρτα βιβλιοθήκης.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις υπηρεσίες που προσφέρει η Βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου μας μέσα από τον ιστότοπό της . Αναλυτικότερη παρουσίαση καθώς και εκπαιδευτικά σεμινάρια για τη χρήση της Βιβλιοθήκης και των ηλεκτρονικών πηγών της, θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε διαδικτυακά έπειτα από ενημέρωση που θα έχει προηγηθεί μέσα από το δικτυακό μας τόπο.

Ελπίζουμε οι συνθήκες να επιτρέψουν το συντομότερο δυνατό την επαναλειτουργία των φυσικών χώρων μας και την επιστροφή στο διευρυμένο ωράριο, ώστε να σας καλωσορίσουμε και από κοντά.

Καλή ακαδημαϊκή χρονιά!

Posted in News.