“Κάλλιπος” – Πρόκληση υποβολής προτάσεων συγγραφής ακαδημαϊκών ηλεκτρονικών συγγραμμάτων και βοηθημάτων.

[responsivevoice_button voice=”Greek Female” buttontext=”Ακούστε το κείμενο!”]

Σας ενημερώνουμε ότι προκηρύχθηκε το έργο Κάλλιπος + στο πλαίσιο του οποίου καλούνται τα μέλη της Ακαδημαϊκής Κοινότητας να υποβάλλουν τις προτάσεις τους για την συγγραφή ακαδημαϊκών ηλεκτρονικών συγγραμμάτων και βοηθημάτων .

Ο σύνδεσμος για την υποβολή προτάσεων θα ενεργοποιηθεί στις 30/9/20, ενώ πρέπει να προηγηθεί η εγγραφή στο Μητρώο του Έργου, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Το Αποθετήριο «Κάλλιπος» είναι ένας ιστότοπος συλλογής συγγραμμάτων, βοηθημάτων και μαθησιακών αντικειμένων, τα οποία είτε έχουν δημιουργηθεί από μέλη της ακαδημαϊκής και ερευνητικής κοινότητας είτε έχουν διατεθεί στη Δράση μέσω ανοικτής πρόσκλησης διάθεσης επιστημονικού περιεχομένου. Στόχος του Αποθετηρίου είναι η συστηματική καταγραφή, οργάνωση και μακροχρόνια διατήρηση συγγραμμάτων και μαθησιακών αντικειμένων της ακαδημαϊκής και ερευνητικής κοινότητας.

Βρείτε εδώ το link της ενημερωτικής εκδήλωσης  που πραγματοποιήθηκε από την Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης του Πανεπιστημίου Πατρών  https://www.youtube.com/watch?v=yl8rUMozCRg, για το έργο Κάλλιπος+ καθώς και τις διαφάνειες από την εκδήλωση.

Παράλληλα, εκ μέρους της ομάδας του έργου, υπενθυμίζουμε ότι οι ενδιαφερόμενες/οι μπορούν πάντα να συμβουλεύονται το αρχείο συνήθων ερωτήσεων https://accounts.kallipos.gr/…/2020-09-29_kallipos_faq.pdf ή να απευθύνονται στο Γραφείο Αρωγής του Έργου, βλ. https://helpdesk.kallipos.gr/.

λογότυπο του Κάλλιπου
Posted in News and tagged , , , .