Ψηφιακές συλλογές Τεστ

Η ΒιΚεΠ υποστηρίζει τη δημιουργία ψηφιακών συλλογών, είτε παράγοντας η ίδια ψηφιακό υλικό σε πρωτογενές επίπεδο (σκανάρισμα υλικού, μετατροπή αρχείων σε ψηφιακή μορφή) είτε δημιουργώντας βάσεις όπου μπορεί να γίνει ολοκληρωμένη διαχείριση αρχείου ψηφιακού υλικού, δίνοντας παράλληλα στους χρήστες την δυνατότητα εύκολου εντοπισμού και αναζήτησης. Η δημιουργία ψηφιακών συλλογών είναι σύμφωνη με τις αρχές της Ανοικτής Πρόσβασης και προσβλέπει στην ευρεία διάδοση της επιστημονικής έρευνας, την καλύτερη επιστημονική επικοινωνία και την διατήρηση των αρχείων.

Πάνδημος Παντειακές Δημοσιεύσεις

LKDJG;LDFKJG;LK LKJ G

G;FLJKG;LFKGJ;LKFJG;LKFJG

DFGKLJD;LFG ;DLFKJG ;DFLKJGFDG

Το περιοδικό δοκιμές επιθεώρησης κοινωνικών σπουδών, εκδίδεται από το Τμήμα Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Στο περιοδικό δημοσιεύονται πρωτότυπες μελέτες έπειτα από ανώνυμη κρίση, αλλά και εργασίες αφιερωμένες σε θεωρητικά και μεθοδολογικά ζητήματα των Κοινωνικών Επιστημών.

Το περιοδικό Urban Crime είναι μια επιστημονική έκδοση του Εργαστηρίου Αστεακής Εγκληματολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου το οποίο εκδίδεται μόνο ψηφιακά δύο με τρεις φορές τον χρόνο. Στο Urban Crime δημοσιεύονται επιστημονικά άρθρα στην αγγλική, γαλλική και ελληνική γλώσσα. Στα περιεχόμενα του περιλαμβάνονται επίσης σημαντικές κριτικές για σημαντικά βιβλία ενώ κατά καιρούς δημοσιεύονται ειδικά θεματικά αφιερώματα σχετικά με την αστεακή εγκληματολογία.