Νέο τεύχος της επιστημονικής επιθεώρησης “Urban Crime: an international journal”.

Κυκλοφόρησε το τρίτο τεύχος του διεθνούς ηλεκτρονικού επιστημονικού περιοδικού ανοικτής πρόσβασης “Urban Crime – An International Journal” [ISSN 2732-6187], το οποίο εκδίδεται από το Εργαστήριο Αστεακής Εγκληματολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου, υπό τη διεύθυνση της Καθηγήτριας Χριστίνας Ζαραφωνίτου και με τη συμμετοχή έγκριτων ακαδημαϊκών στη Συντακτική Επιτροπή. 

Το περιοδικό αποτελεί ένα πρωτοπόρο εγχείρημα στον τομέα της ανοικτής πρόσβασης και της ανοικτής επιστήμης στην Ελλάδα όπου οι ερευνητές/ερευνήτριες απαλλάσονται πλήρως από τέλη δημοσίευσης ή τέλη συνδρομών. Οι επιστημονικές δημοσιεύσεις είναι πρωτότυπες και άμεσα προσβάσιμες από την πρώτη στιγμή της δημοσίευσης κατά το πρότυπο του “πράσινου δρόμου” στις επιστημονικές δημοσιεύσεις με απώτερο στόχο τη ολοένα και μεγαλύτερη διάχυση και προβολή του επιστημονικού περιεχομένου.

Το περιοδικό φιλοξενείται στον διαδικτυακό χώρο της ΒιΚεΠ (Panteion University Open Journals) και μπορείτε να το διαβάσετε εδώ: https://ojs.panteion.gr/?journal=uc&page=issue&op=view&path[]=29

Posted in Ανοικτή Πρόσβαση and tagged , , , , .