ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

[responsivevoice_button voice=”Greek Male” buttontext=”Ακούστε το κείμενο!”]

Σας ενημερώνουμε ότι η ΒιΚεΠ παραμένει σε αναστολή λειτουργίας όπως και το σύνολο των βιβλιοθηκών της χώρας σύμφωνα με την ΚΥΑΑριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ.16838 (ΦΕΚ 783/10-03-2020), εν αναμονή νεότερων οδηγιών.

Η ΒιΚεΠ καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να ανταποκριθεί στα πολλαπλά αιτήματα των χρηστών της, παρέχοντάς τους ψηφιακές δυνατότητες για απομακρυσμένη έρευνα, σε συνεργασία πάντα και με τον Σύνδεσμο Ελληνικών Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών (Heal-link). Μπορείτε να επισκεφτείτε τις Ανακοινώσεις μας για να δείτε τις δυνατότητες που σας παρέχονται.

Δείτε επίσης την ανακοίνωση του ΣΕΑΒ (Heal-link) σχετικά με τις ενέργειες και τις πρωτοβούλιες που έχουν αναληφθεί το προηγούμενο διάστημα για την αντιμετώπιση της πρωτόγνωρης αυτής κατάστασης, για τα εκπαιδευτικά και βιβλιοθηκονομικά χρονικά.

COVID 19-Οι Ελληνικές Ακαδημαϊκές Βιβλιοθήκες πάντα δίπλα στις κοινότητές τους


Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να απευθύνεστε στο libp@panteion.gr, στην υπηρεσία Ρωτήστε μας και στο Messenger της ΒιΚεΠ στο Facebook. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε στο 210-9201463. Το προσωπικό παραμένει εντός της Βιβλιοθήκης και εργάζεται διαρκώς για να ανταποκριθεί στα αιτήματα σας.

Posted in News.

2 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.